skip to Main Content

Vi hjælper dig med at finde
det rigtige match

Specialist

Find de bedst kvalificerede specialister hos Converging Minds.

Vores specialister er super dygtige. Kort og godt. Deres faglige indsigt og dybde er “second-to-none”. Vi tilbyder vores kunder specialister på alle erfaringsniveauer.

Helt fra den kandidatstuderende til den meget erfarne specialist. Det er kunden i samspil med Converging Minds, der afgør det nødvendige erfaringsniveau. Herefter finder vi de bedste kandidater.

Det overrasker mange, at erfaring ikke nødvendigvis er lig med god opgave løsning, og der kan være mange penge at spare, hvis man udvælger sine specialister med en nuanceret tilgang til erfaringsniveauet.

Projektleder

Hos Converging Minds finder du de bedst matchede projektledere til dit projekt.

Projektledelse er ikke bare projektledelse. Hos Converging Minds har vi dokumenteret og mangeårig erfaring i at finde og matche de bedst egnede projektledere til projekter på alle niveauer, hos de mest krævende kunder. Vi har blandt andet matchet projektledere til Pharma og offentlige virksomheder.

Vi sætter os ind i, og forstår, projektlederen samt opgaverne, og på baggrund af denne viden kan vi drøfte de nødvendige kompetencer, på et højt niveau. Det giver en sikkerhed for, at vi har forstået kundens behov rigtigt. Det optimerer udvælgelsesprocessen og sikrer succes. Hver gang.

Sikkerhedsspecialist

Behovet for den rigtige sikkerhed er stigende.

Manglende eller utilstrækkelige sikkerhedsforanstaltninger i virksomheders it-platforme og infrastruktur, bliver et større og større problem verden over.

Vi finder de bedste og mest solide kræfter indenfor sikkerhed, og vi kan tilbyde specialister til sikkerhedsopgaver i bred forstand. Fra rådgivning om valg af løsninger til implementering baseret på specialistviden inden for det givne område.

Back To Top