skip to Main Content

Hvilke specialer har vi

Et overblik over de forskellige områder vi arbejder indenfor

pexels-photo-487786

Compliance, test og dokumentation

En myndighedsreguleret forretning

Arbejder jeres virksomhed inden for et område, der er underlagt specifikke myndighedskrav, som f.eks. pharma og finans, kan Converging Minds hjælpe med at sikre at jeres systemer, kravspecifikationer, og brugere er opdatere og klar til inspektion fra myndighederne til enhver tid.

Vi holder os opdaterede inden for de allernyeste teknologier og hjælper vores kunder med at leve op til myndighedskrav. Vi ved, hvad der rør sig, og sætter altid det bedste hold til netop jeres opgave.

Kontakt os for at høre hvordan vi kan hjælpe dig
computer-science

Infrastruktur

En forbundet verden

Alle teknologier forbindes og smelter mere og mere sammen. Converging Minds har stor bredde i vores kompetencer inden for infrastruktur- og systemarkitektur og -implementering. Vores kompetencematrice råder over eksperter, der dækker alle områder fra rådgivning over anskaffelse til implementering. Herunder alt fra konfiguration til projektledelse. Vi arbejder og har adgang til specialister med dyb viden om og erfaring med alle de kendte teknologier på såvel software som hardwaresiden. F.eks. Cisco, HP, Oracle, Microsoft etc. Vores mangeårige erfaring i samarbejde med de dygtigste mennesker inden for disse områder giver vores kunder sikkerhed for at løsninger og projekter gennemføres til tiden og til budget.

Vi holder os opdaterede inden for de allernyeste teknologier. Vi ved, hvad der rør sig, og hvor vi finder de allerbedste til netop jeres opgave.

Kontakt os for at høre hvordan vi kan hjælpe dig
software

Sikkerhed

Cyber Security i en forbundet verden

Converging Minds arbejder med de dygtigste mennesker inde for sikkerhedsområdet og sikrer  dermed at løsninger og projekter leveres til tiden og til budget.

Inden for sikkerhedsområdet arbejder vi vi f.eks. med:

  • “Network Seurity Assesments”
  • Kryptering og algoritmeudvikling
  • Systemsikkerhed
  • Applikationssikkerhed
  • Sikkerhed i produkter og udvikling
  • Netværksikkkerhed
  • Adgangsikkerhed
  • White Hat Hacking

 

baseret på teknologier fra de største om mest anerkendte producenter i verden samt fra specielt udvalgte leverandører af f.eks. kryteringsteknologi.

Kontakt os for at høre hvordan vi kan hjælpe dig
elektronik

Mobility

Ubiquitous connectivity

Converging Minds har adgang til de dygtigste eksperter på mobility området. Rådgivning, implementering og teknologivalg. Samt naturligvis støtte og rådgivning i forbindelse med infrastruktur og sikkerhed i relation til mobiliteten.

Kontakt os for at høre hvordan vi kan hjælpe dig
life-science

Connectivity

Converging Minds råder over og har adgang til top kompetencer inden for connectivity teknologier. Vi er ikke begrænset af specifikke leverandørafhængigheder og kan leverer de dygtigste mennesker med tung viden inden for connectivity teknologier som f.eks. kommunikationsprotokoller.

Kontakt os for at høre hvordan vi kan hjælpe dig
kvantefysik

Kvanteteknologi

Som en del af Converging Minds laserfokus på nye teknologier samarbejder vi med QuantumDTU for at bringe industri og forskning tættere sammen inden for dette spændende område. Der et væsentligt element i vores strategi at være en pålidelig samarbejdspartner for vores kunder og det viser vi bl.a. i vores “non-profit” aktiviteter i forhold til forskningen inden for kvanteteknologi.

Kontakt os for at høre hvordan vi kan hjælpe dig
Back To Top