skip to Main Content

Sikkerhed & infrastruktur

Opmærksomhed på sikkerheden i interconnectede systemer er vigtigere end nogensinde

Converging Minds leverer ekspertise helt fra perimeteren til kernen i systemerne.

Vores er approach er risikobaseret og løsninger og serviceleverancer kan udvikles, dimensioners og leveres helt efter vores kunders ønske.

Servicebeskrivelse

Baseret på et eller flere møder med relevante interessenter i projektet, gerne med flere forskellige indgange og helt sikkert andre afdelinger end blot IT, afgør vi i samarbejde hvilke løsninger, der er behov for.

Sikkerhed i dag er meget mere end blot den rigtige firewall. Med en risikobaseret tilgang til behovet for løsningens omfang og dybde vil vores kunder opleve at få den rigtige løsning i forhold til investeringen. Vores team vil sammensættes af specialister med forskellige kompetencer og vil matches opgave, virksomhed og budget hos kunden.

Sikkerhed er teknologibaseret, og vores team vil derfor primært bidrage med en teknisk baggrund. Imidlertid er vi meget bevidst om at investeringer i sikkerhed oftest nedprioriteres, og derfor betragter vi det som en af vores opgaver at bevidstgøre kunden om risici og gevinster ved forskellige niveauer af sikkerhed.

Vi er på forkant med den teknologiske udvikling og vores sikkerhedsspecialister er up-to-date indenfor de nyeste teknologier.

Converging Minds er uvildig i forhold til valg af sikkerhedsløsning og leverandør, men kan på foranleding henvise til dygtige samarbejdspartnere.

Vores tilgang til opgaven vil typisk indholde følgende elementer:

  • Gennem grundig undersøgelse og dialog – gerne med flere sikkerhedsansvarlige i virksonheden – sikres at vi kender opgavens krav til bunds
  • Vi udvælger nøje en enkelt eller blot nogle få kandidater, der matcher opgaven
  • Vi sammensætter teamet
  • Vi giver et estimat på udførelse af opgaven som dog typisk udføres på tid og materiale vilkår
  • Vi får ok på indhold, tidsestimat og investering
  • Opgaveudførelsen startes

Hele processen til opstart tager typisk 5-15 arbejdsdage.

Back To Top