skip to Main Content

Er du specialist/projektleder, så vil vi meget
gerne hjælpe dig videre

Specialist

Jeg har specialistviden inden for et af Converging Minds serviceområder

Er du blandt de dygtigste på dit vidensområde, og er du interesseret i at arbejde som selvstændig ekspert/specialist på spændende opgaver og projekter? Du vil blive udfordret og du vil udvikle dig både fagligt og personligt i en hverdag, hvor du er din egen chef, men altid udgør en del af et team med ligesindede top dygtige mennesker.

Har du dybe kompetencer inden for ERP, systemudvikling, infrastruktur, sikkerhed, mobility eller datacenter, så kontakt os med det samme og hør om mulighederne for at blive tilknyttet Converging Minds som specialist. Vi arbejder på spændende projekter og opgaver, hvor netop dine kompetencer kommer i spil på den bedst tænkelige måde.

Projektleder

Jeg er projektleder

Projektledere hos Converging Minds har typisk nogle års erfaring. Så i det billede skal du se dig selv. Kunderne efterspørger projektledelseskompetence både på teoretisk og praktisk niveau og derfor vil du have minimum 3 års projektledelseserfaring.

Har du mindre end det vil du snarere passe på projektkoordinatorroller, hvilket er en rigtig god trædesten til at komme op i “den tungere liga” og få større og tungere projektledelsesopgaver.

Så hold dig ikke tilbage.

Back To Top