skip to Main Content

360°matching

Det rigtige match hos Converging Minds er det rigtige hver gang.

“Det rette match er vigtigt”. Det er let at sige! I realiteten finder de fleste dog først ud af om matchet er godt, når specialist eller projektleder er startet på projektet, og nogle gange lever man for længe med et dårligt match mellem specialist/projektleder og kunden med dårlige oplevelser og resultater til følge.

En specialist/projektleder, der passer godt ét sted, passer ikke nødvendigvis et andet. Vi mestrer denne vigtige disciplin til perfektion, og vi sikrer det bedste match i vores 360 graders matching koncept.

Vi har mange års dokumenteret erfaring med udvælgelse af de rigtige kompetencer. Kompetencer set over en bred kam rummer bla.:

  • Faglig indsigt og dyb forståelse for sit felt
  • Evne til at analysere opgaven man står overfor
  • Viden om hvor man søger viden man ikke har
  • Selvindsigt
  • Fornemmelse, intuition og selvsikkerhed
  • Forståelse for og evne til at arbejde i forskellige teams, alene og sammen med forskellige personstyper
  • Evne til at mærke og forstå stress i både den postitive og negative udgave

Vi har meget lang erfaring og stor succes med udvælgelse af specialister og projektledere inden for de brancher vi arbejder med. Vi besætter altid et team med de helt rigtige kompetencer og sikrer at teamet spiller godt sammen i leverancen.

I vores samarbejde med vores specialister/projektledere tilbyder vi løbende karriererådgivning og sparring baseret på videnskabelige metoder. Det er unikt, og har stor værdi for vores kunder og specialister/projektledere da det er altafgørende for den gode og succesfulde oplevelse.

Vi gennemfører således tilbundsgående interviews med såvel kunde som som specialist/projektleder og sikrer, at matchet er så godt som overhovedet muligt før opstart. Det er kun en fordel – for alle parter – og det tager ikke lang tid.

Prøv og ansæt

Vi ved at et gensidigt ønske om ansættelse kan opstå. Derfor tilbyder vi denne service.

Læs mere om ansættelse her
Back To Top